Δυναμικά συνεχίζεται η καθημερινότητα στην Αναγέννηση Καρδίτσας παρά τη νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Περικλής Αμανατίδης συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με τους παίκτες του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου, την ίδια ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα τόσο στην κλήρωση για το Κύπελλο όσο και στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Αναγέννησης:
Μπορεί χθες να είχαμε ακόμη μία αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, όμως η ομάδα μας όχι μόνο δεν πτοείται αλλά συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη όταν δοθεί το πράσινο φως για σέντρα στη Superleague 2.
Οι «κιτρινόμαυροι» θυμίζουμε πως έχουν δώσει μια σειρά από ιδιαίτερα δυνατά φιλικά με ισχυρούς αντιπάλους, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Τα περισσότερα μάλιστα έγιναν στο πλήρως ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, με την ανταπόκριση των φιλάθλων να είναι εντυπωσιακή. Οι άνθρωποι του Συλλόγου ήταν έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο και έτσι με αστραπιαίες κινήσεις έκλεισαν ακόμη ένα δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο στις 19:00 στο ΔΑΚ.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψει και ο Higor Vidal, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Από τις αρχές της εβδομάδας όμως επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, με τον προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη να τον υπολογίζει κανονικά.
Με το βλέμμα στο Κύπελλο!
Πέρα από τη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, η Αναγέννηση το πρωί της Πέμπτης θα μάθει και τον αντίπαλο της στη 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πλέον θα προστεθούν και οι ομάδες της Superleague πλην των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη. Θυμίζουμε πως η ομάδα μας μετρά ήδη δύο σπουδαίες προκρίσεις απέναντι σε Βέροια και Αλμωπό Αριδαίας. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένα για το τριήμερο 26-27-28 Οκτωβρίου και θα είναι νοκ-άουτ.
Την Παρασκευή η Συνέντευξη Τύπου!
Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 18:00. Το παρών θα δώσουν ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής μας κ. Παύλος Μυροφορίδης και ο προπονητής μας κ. Περικλής Αμανατίδης.