Ολυμπιακός ΒόλουΑποχώρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιαννιτσάνης!

Avatar for Regista Team Regista Team08/09/2020
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/giannitsanis_regista.jpg

Ούτε ένα μήνα δεν πρόλαβε να συμπληρώσει στον Ολυμπιακό Βόλου ο Νίκος Γιαννιτσάνης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους στις 20 Αυγούστου, αλλά σήμερα ανακοίνωσε εκτάκτως την αποχώρησή του με προσωπική δήλωση στα Social Media, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Με τις εξελίξεις να τρέχουν και έτσι όπως διαδραματίζονται τα πράγματα σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο που αγωνιζόμαστε κάνω γνωστό ότι αποχωρώ από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.. εύχομαι ό.τι καλύτερο την νέα σεζόν σε παίχτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση.”

Σίγουρα μια δήλωση που θα συζητηθεί, καθώς ο Έλληνας επιθετικός άφησε αιχμές κατά της κατάστασης που διαδραματίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις ομάδες να έχουν αβέβαιο μέλλον, μη γνωρίζοντας ακόμη τη σύσταση που θα έχει η Superleague 2 και η Football League καθώς και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Γιαννιτσάνη.
Ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και συγκεκριμένα σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Γιαννιτσάνης στο site του Ολυμπιακού Βόλου: www.olympiakosvolou.com «οι εξελίξεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αφήνουν το περιθώριο να παραμείνω στον Ολυμπιακό Βόλου αυτή την στιγμή καθώς για μένα αποτελεί μονόδρομο το να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την διοίκηση που έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και γι’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που αποτέλεσα μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους στόχους του και να έχει μια επιτυχημένη πορεία. Εις το επανιδείν».

Κοινοποιήστε το: