Άλλα ΣπορΑπάντηση του Ν.Ο. Λάρισας στο Ν.Ο. Ρεθύμνου

Avatar for Regista Team Regista Team10/04/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/nolarisas.jpg

Aνακοίνωση-απάντηση στη αυτή του Ν.Ο. Ρεθύμνου εξέδωσε ο Ν.Ο. Λάρισας. Oι Κρητικοί είχαν αναφερθεί σε κακή φιλοξενία στην αναμέτρηση στη θεσσαλική πόλη.

Η ανακοίνωση του ΝΟ Λάρισας:

«Πραγματικά δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στα όσα γράφτηκαν από την ομάδα του ΝΟ Ρεθύμνου γιατί θεωρούμε ότι δεν έχουν καμιά βάση.

Μας λυπεί όμως το γεγονός ότι ο σύλλογος του Ρεθύμνου επέλεξε μια προσωπική κόντρα του προπονητή τους να την κάνει αντιπαλότητα μεταξύ των δυο συλλόγων.

Ο Ναυτικός Ομιλος Λάρισας είναι φιλόξενος και ξέρει να συμπεριφέρεται.

Αυτά που περιγράφονται στην ανακοίνωση δεν συνέβησαν.

Ο κύριος Κουνδουράκης πέρασε ως προπονητής από την ομάδα μας δυο φορές. Την τελευταία δε οδήγησε τον ΝΟΛ στην Α1 γυναικών. Οντως μεγάλη επιτυχία. Όμως μετά απομακρύνθηκε από την διοίκηση του συλλόγου διότι είχε απαιτήσεις στις οποίες ο ΝΟΛ δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Δεν ήταν σκοπός της ομάδος μας ο πρωταθλητισμός. Ούτε είναι. Απλά πασχίζουμε ως σύλλογος, ταπεινά και χωρίς φωνές να διατηρήσουμε την ομάδα στην Α1 κάθε χρόνο γιατί βαθιά πιστεύουμε ότι όντας η γυναικεία ομάδα στην Α1, ανεβαίνει το επίπεδο των αθλητών, των φιλάθλων, των παραγόντων, όλων.

Το γεγονός ότι ο σύλλογος απομάκρυνε τον κύριο Κουνδουράκη δεν μας το συγχώρησε ποτέ. Το φέρει ως τραύμα στην παιδική ψυχή του, όπως δείχνουν τα γεγονότα. Και βρίσκει όπως τα παιδιά ευκαιρίες να δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ακόμη και πέρυσι όταν φιλοξενήσαμε το Ρέθυμνο για προετοιμασία, βλέπαμε στα μάτια του ότι δεν μας έχει συγχωρέσει για την απομάκρυνσή του.

Ετσι έχουν τα πράγματα. Δεν θα δώσουμε συνέχεια σε ανύπαρκτα θέματα». 

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1