ΤρίκαλαΑΟΤ: Σήμερα το τελικό ραντεβού Αϊβάζογλου – Αναστασιάδη!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/08/aivazoglou_regista.jpg

barbersalon Avra

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της αγοραπωλησίας του Α.Ο Τρίκαλα, που σύμφωνα με το trikalascore, όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το πλέον καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του νυν προέδρου Ηλία Αιβάζογλου και του εκπρόσωπου του Χρήστου Λάλα, Θεόφιλου Αναστασιάδη, παρουσία και των δικηγόρων των δύο πλευρών, όπου θα διατυπωθεί το τελικό κείμενο της μεταβίβασης της ομάδας στο Νεοχωρίτη επιχειρηματία.

Φυσικά το deal θα επιστεγαστεί όταν μπουν οι υπογραφές, κάτι που πιθανότατα θα γίνει την επόμενη Τρίτη , με τον ερχομό του Χρήστου Λάλα στην Ελλάδα.

Εν συνεχεία η , εκτός απροόπτου, νέα διοίκηση θα μεταβεί στα Τρίκαλα, όπου και θα υπάρξει η επίσημη παρουσίασή της στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και θα ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα.

Θα πρέπει ακόμη να επισημανθεί ότι πρωταρχικό στόχο του Χρήστου Λάλα και των συνεργατών του, από την ώρα που θα αναλάβουν τις τύχες του Α.Ο Τρίκαλα θα αποτελέσει το να μπει η ομάδα στην καθημερινότητα και στις ζωές των Τρικαλινών, θεωρώντας ότι μόνο έχοντας όλη την πόλη δίπλα τους θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube