Αναγέννηση Καρδίτσας: Αρκετά συμπαγής και “εκρηκτική” στον δεύτερο γύρο

AURA TEO
red nose1

Δεν ξεκίνησε και τόσο καλά στον πρώτο γύρο, αλλά μας “κλείνει” το μάτι στον δεύτερο, προσπαθώντας να μας προτρέψει να μην βιαστούμε και να την υπολογίσουμε για την πρώτη θέση, κομμάτι δύσκολο αλλά καθόλου ανέφικτο.

Έχει κάνει εντυπωσιακό “comeback” και κυνηγάει στα ίσια ΑΕΛ και Βέροια που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Αρκεί κανείς να αναλογιστεί το σερί που τρέχει η Αναγέννηση στα τελευταία 10 ματς που έχει παίξει ανεξαρτήτου διοργάνωσης, δηλαδή έχει στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, αρκετά… υπολογίσιμο.

Να σημειωθεί φυσικά πως στο Κύπελλο Ελλάδος έφτασε στους “8” για πρώτη φορά στην ιστορία της, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό, παίζοντας το στυλ παιχνιδιού της, χωρίς να κλειστεί πίσω και να διεκδικήσει στα “κλεφτά” κάτι.

Ένας τρομερός Μπραμπίγια που δίνει τις λύσεις και στον άξονα και στα άκρα αλλά και στα… γκολ και μια γραμμή κρούσης “βραχύσωμη” και ευέλικτη που δείχνει πως μπορεί να κάνει τη ζημιά στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Η πιο εντυπωσιακή νίκη ήταν το 5-2 με την πρωτοπόρο Βέροια λίγες ημέρες πριν. Ένα βροντερό “παρών”. Βέροια και ΑΕΛ αναμετρώνται την επόμενη αγωνιστική και αν η “βασίλισσα του Βορρά” ηττηθεί, τότε οι κιτρινόμαυροι με νίκη τους μειώνουν στο -8 (αγωνίζονται εντός με τον ΠΑΟΚ β’).

Έχουν να αντιμετωπίσουν και την Λάρισα σε επόμενες αγωνιστικές και ας μην ξεχνάμε πως οι Καρδιτσιώτες έχουν και δύο παιχνίδια λιγότερα. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το “finish” της Super League 2 και φυσικά η πρώτη θέση παραμένει… “ανοιχτή” για τρεις!

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.