ΑΕΛΑλέξης Κούγιας: “Για πρώτη φορά νοιώθω μια ανησυχία για τους διαιτητές, εύχομαι να διαψευστώ”

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/kougias-maska-ael.jpg

Με προσωπική του τοποθέτηση ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι για πρώτη φορά μέσα στην φετινή σεζόν νοιώθει μια ανησυχία για τον ορισμό των διαιτητών της αναμέτρησης ανάμεσα στους “βυσσινί” και τον Άρη ενώ τόνισε ότι εύχεται να τον διαψεύσουν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Κούγια:

“Διάβασα τους ορισθέντες διαιτητές με τον Άρη, οι οποίοι προέρχονται από τον νομό Ημαθίας και είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο που νοιώθω μία ανησυχία για την διαιτησία, όχι γιατί ο κ. Καραντώνης και οι βοηθοί του δεν είναι καλοί διαιτητές, αλλά για τους δικούς μου λόγους, που εύχομαι να διαψευστούν και θα είμαι ο πρώτος που θα τους δώσω συγχαρητήρια.

Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Κοτσάνης από την Δράμα στο VAR να σεβαστεί την ιστορία και το τι έχουν προσφέρει αυτές οι δύο ιστορικές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον κ. Καραντώνη να έχει μία άριστη διαιτησία.

Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες και για όλες τις ομάδες.”

Κοινοποιήστε το: