ΑΕΛΑΕΛ: ‘Μας κάνατε υπερήφανους’

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/aelsima1.jpg

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη χθεσινή ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδος στη Γρανάδα κόντρα στην Ισπανία, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές μας, οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και σύσσωμοι οι οπαδοί μας, συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών για την τεράστια επιτυχία του ισόπαλου αποτελέσματος, απέναντι στην πλέον ισχυρή εθνική ομάδα του κόσμου Ισπανία.

Μας κάνατε υπερήφανους, μετά από πάρα πολλά χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι με την αλλαγή της διοικήσεως της Ε.Π.Ο. και της επιστροφής της αξιοκρατίας στην επιλογή των παικτών όλων των εθνικών ομάδων, θα επαναλάβουμε πολύ σύντομα τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες του παρελθόντος.

Οι εθνικές ομάδες της Ελλάδος πρέπει να είναι ότι πιο καθαρό, πιο αξιοκρατικό και πιο αξιοπρεπές μέσα στο οικοδόμημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ευχόμαστε η νέα διοίκηση της Ε.Π.Ο. με γνώμονα αυτές τις αξίες να αποφασίζει και να πορεύετε και να εξαφανίσει από το ΓΟΥΔΗ, ότι ταπεινό, πονηρό και μικροπρεπές εγκαταστάθηκε εκεί τα τελευταία χρόνια και οδήγησε όλες τις εθνικές ομάδες σε αυτόν τον εξευτελισμό και την ποδοσφαιρική ανυποληψία που ζήσαμε.

Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube

Acio e Banner 1