“Ίσως να επιστρέψουμε στα γήπεδα και πιο νωρίς από τις αρχές Νοεμβρίου”

AURA TEO
red nose1

Στο Metropolis 95.5 σχετικά με το πλάνο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα της Super League, μίλησε ο Γιώργος Μπροβήλος.

«Η Πολιτεία αντιμετωπίζει θετικά το θέμα. Μένει να είμαστε σίγουροι ότι η υγεία των εμπλεκομένων είναι εξασφαλισμένη και να μην ρισκάρουμε. Είναι απαραίτητο ένα μικρό ποσοστό να επανέλθει, όχι μόνο για εισπρακτικούς λόγους, αλλά και γιατί ο κόσμος το έχει ανάγκη. Η πανδημία έχει επηρεάσει ψυχολογικά και ο κόσμος αναζητεί μία διέξοδο. Νομίζω ότι τα γήπεδα είναι αρκετά μεγάλα. Εμείς ζητήσαμε 30%, αλλά μπορούμε να ξεκινήσουμε με 15-20%, με αποστάσεις θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η καθημερινότητά μας είναι πολύ πιο επικίνδυνη, από το να πάμε σε ένα γήπεδο με ταξιθέτηση και με αποστάσεις. Εμείς, επαναλαμβάνω, ζητάμε 30%, όμως, μπορούμε και με 15-20%, για να δούμε στην πράξη ότι αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία. Ενδεχομένως να είναι και αρνητικός ο λογαριασμός για τις ομάδες, παρά την επιστροφή. Ισως μπουν μέσα οι ομάδες. Η διοργάνωση ενός αγώνα έχει έξοδα, τα οποία θα είναι τα ίδια. Εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι για να εκδοθούν και να διατεθούν τα εισιτήρια απαιτούνται άνθρωποι και ότι τα γήπεδα θα πρέπει να φυλάσσονται από σεκιούριτι, δεν θα μένει τίποτα.»

Κατέληξε λέγοντας: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε οριστική εξέλιξη. Ίσως να επιστρέψουν και πιο νωρίς από τις αρχές Νοεμβρίου, αν τα πράγματα δεν κινηθούν με ελληνικούς ρυθμούς» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts