Τρίκαλα«Έχουμε πέσει θύματα απατεώνων – Επαγγελματίας από την Αλβανία ο Περλιέσι»

https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/07/trikala.jpg

barbersalon Avra

Στις τάξεις της ΠΑΕ Τρίκαλα εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την εξέλιξη με τα τροφεία του τερματοφύλακα Περλιέσι, τα οποία ξεπερνούν τα 100 χιλιάδες ευρώ και πρέπει να καταβληθούν από τους κυανέρυθρους στην πρώην ομάδα του. Παράλληλα, κάθε άλλο παρά ανησυχούν, θεωρώντας ότι το θέμα είναι καθαρά τυπικό και στο φινάλε θα λάμψει η αλήθεια και η ομάδα θα δικαιωθεί για ακόμη μία φορά.

Κύκλοι της ΠΑΕ Τρίκαλα τονίζουν με νόημα: “Εχουμε πέσει θύματα απατεώνων, που το κάνουν κατά επάγγελμα. ‘Εχουμε όλα τα χαρτιά που αποδεικνύουν ότι ο ποδοφαιριστής ήταν επαγγελματίας στην Αλβανία, τα οποία κάποιοι τα κρύβουν. Ο Φουτσίνι είναι ο άνθρωπος που έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στο τέλος οι απατεώνες θα εκτεθούν”.

Το Trikalascore παρουσιάζει ντοκουμέντο-έγγραφο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο νεαρός τερματοφύλακας Αρμάντο Περλιέσι, ήταν επαγγελματίας, από όταν αγωνιζόταν στην Αλβανία και πριν μετεγγραφεί στον ΑΟ Τρίκαλα.

Με το έγγραφο αυτό καταρρίπονται έτσι τα περί τροφείων περί των 110 χιλιάδων ευρώ που πρέπει να καταβάλλουν οι κυανέρυθροι στην πρώην ομάδα του και θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα των Τρικάλων, προκειμένου να δικαιωθεί στον πιθανό δικαστικό αγώνα που θα προκύψει στη συνέχεια, εάν οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε κάποιο συμβιβασμό.

Αν και η γραμμή του ΑΟ Τρίκαλα θα είναι μάλλον σκληρή επί του θέματος, προκειμένου να δικαιωθεί πλήρως για ένα θέμα που προέκυψε δίχως να ευθύνεται σε κάτι και το οποίο έχει αποτελέσει τροχοπέδη, προσωρινά, για την ανακοίνωση των χειμερινών μεταγραφών.

Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο:

perlegg

Acio
Κοινοποιήστε το:
Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νεα απο το regista;
facebook Κάνε like στη σελίδα του regista στο Facebook
instagram Ακολούθησε το regista στο Instagram
youtube Κάνε εγγραφή στο κανάλι του regista στο Youtube