Ολυμπιακός ΒόλουΈτσι θα κινηθεί το Γενάρη ο Ολυμπιακός Βόλου

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/09/olybiakos_volou_regista.jpg

Στο Βόλο και τον Ολυμπιακό θα παραμείνει τελικά ο Μπρούνο Μπαράνκο, καθώς η μεταγραφή του στην ΑΕΛ χάλασε στις.. λεπτομέρειες πριν την υπογραφή των συμβολαίων.

Αυτό ίσως “φρενάρει” τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν για αντικατάσταση του. Κι αυτό γιατί Ολυμπιακός Βόλου έχει αποκτήσει από το καλοκαίρι ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας με την Αργεντινή, έψαξε αμέσως για αντικαταστάτη και είχε επαφές στη χώρα του τανγκό με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πλέον μένει να φανεί αν οι άνθρωποι της ομάδας θα φέρουν κάποιον επιπλέον παίκτη από την Αργεντινή τον Γενάρη ή θα βάλουν τις όποιες περιπτώσεις στο συρτάρι για το μέλλον.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της.. μη πραγματοποίησης της μεταγραφής άνοιξε ακόμη ένα μεταγραφικό “παράθυρο” που αφορά την ομάδα της Λάρισας.

“Η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των “Βυσσινί”, χωρίς να αποκλείεται η παραχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών να αφορά και την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Άλλωστε η προ ημερών δήλωση του Θωμά Μακρή είναι χαρακτηριστική:

“Σε κάποιες θέσεις, που ενδεχομένως να έχουμε εντοπίσει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και εφόσον παρουσιαστεί κάποια καλή περίπτωση, σαφώς και θα φροντίσουμε να αποκτήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή προέχει να οριστικοποιηθεί η έναρξη των προπονήσεων και του πρωταθλήματος. Η διοίκηση γνωρίζει πώς πρέπει να κινηθεί και ότι κομμάτι λείπει από το παζλ θα το συμπληρώσουμε”.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξέρει καλά πως να λειτουργήσει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έχει όλη την άνεση να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του. Αυτό που έχει κομβικό ρόλο και επισημαίνεται με κάθε τόνο από τις ομάδες, είναι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την Football League, η οποία δυστυχώς -λίγες μέρες πριν το τέλος του 2020- παραμένει στον αέρα.

 

 

Κοινοποιήστε το: