Έρχονται εξελίξεις στον ΑΟΤ – Αγωνιά για Γιαλιά ο κόσμος

Το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Γιαλιάς εξετάζει λεπτομερώς το ενδεχόμενο να αναλάβει τελικά τα ηνία του ΑΟ Τρίκαλα, θέλοντας να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα, σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της ομάδα και ποια είναι τα χρέη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Από την πλευρά του απερχόμενου προέδρου Ηλία Αιβάζογλου, έχει ξεκαθαριστεί ότι και ο ίδιος θα παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες στον κάθε ενδιαφερόμενο, όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας.

Οπότε, αυτό που απομένει ώστε να προχωρήσει θετικά ή όχι του Γιαλιά στον ΑΟΤ είναι το τελικό ύψος των χρημάτων που θα κληθεί να πληρώσει αναλαμβάνοντας την ομάδα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το οικονομικό του επιτελείο σύντομα.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω δεδομένα, δεν αποκλείεται από βδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις, με το Γιαλιά να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα και φυσικά στη συνέχεια να ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Στο φίλαθλο κοινό της πόλης, υπάρχει μία αγωνία όσον αφορά το αύριο, η οποία μεταφράζεται και σε επιθυμία επανεμπλοκής τoυ Χρήστου Γιαλιά, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή την πιο αξιόπιστη, αλλά προφανώς και τη μοναδική επιλογή.

‘Ενας άνθρωπος που θα μπορέσει να οδηγήσει εκ του ασφαλούς τη νέα σεζόν τους κυανέρυθρους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και στην επάνοδο στη SL2.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόλος: Ακόμα μία λύση συμβολαίου!

Καταγγελία Κούγια: «Να ανασταλεί η επικύρωση της βαθμολογίας»

Super League 2: Ψηφίζει και βραβεύει τους καλύτερους της σεζόν!

πηγή: trikalascore

Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Related Posts