ΑΕΛΈρχεται αύριο για την ΑΕΛ ο Χουσίνο!

Avatar for Regista Team Regista Team13/01/2021
https://regista.gr/wp-content/uploads/2021/01/team-player-image_X4pY8oukAS7qhsJBmx1M_resize_36.jpg

Η ΑΕΛ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά την ανακοίνωση των Τσόσιτς και Κολομπίνο τον Δεκέμβριο, θέλει να τελειώνει τις εκκρεμότητες των μεταγραφών και να ολοκληρωθεί το ρόστερ εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Έτσι, ντεμαράζ ανακοινώσεων αναμένεται από αύριο, αρχής γενομένης  με τον Αντριάν Χουσίνο που όλα δείχνουν πως έχει συμφωνήσει οριστικά με τη λαρισινή ομάδα και αύριο αναμένεται στη Λάρισα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα.

Ο 28χρονος Βολιβιανός κεντρικός αμυντικός, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί κι ως δεξιός μπακ, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της χώρας του, την Μπολιβάρ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ το 2019 μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα Βολιβίας. Ακόμη, είναι διεθνής με το Εθνικό συγκρότημα της χώρας του και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς η μοναδική φορά που αγωνίστηκε εκτός Κολομβίας ήταν το 2018 για την Τούλσα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αμερικής.

Κοινοποιήστε το: