ΒόλοςΈβγαλε.. μάτια ο Ουάρντα!

https://regista.gr/wp-content/uploads/2020/10/warda_regista1.jpg

Σε one-man-show μετέτρεψε το φιλικό της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου ο Άμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έδειξε μέρος του ταλέντου του στο ΕΑΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και αποδεικνύοντας στο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά. Σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τη γραμμή κρούσης ή βγαίνοντας άλλοτε σα δεύτερος επιθετικός, ο Ουάρντα ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, “φίλτραρε” τις επιθετικές ενέργειες της ομάδας του και αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Περιστερίδη.

Στο βιρτουόζο Αιγύπτιο, πιστώνεται ένα βολέ-φωτοβολίδα στο πρώτο ημίχρονο, όπου αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του τερματοφύλακα της Νίκης. Φυσικά, η εξαιρετική του εμφάνιση “σφραγίστηκε” με το τέρμα που πέτυχε λίγο πριν το φινάλε, όταν υποδέχτηκε άριστα την κάθετη του Μπαρτόλο και με πολύ ωραίο σουτ από τα πλάγια νίκησε τον Περιστερίδη δίνοντας τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Ο Ουάρντα έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση παίζοντας σε ολόκληρο το 90λεπτο, αποδεικνύοντας ότι θα αποτελέσει αναμφίβολα σημείο αναφοράς για τους κυανέρυθρους μέσα στη σεζόν.

Κοινοποιήστε το: