Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το… τρίτο ημίχρονο σε αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, μεταξύ Αστέρα Αγίου Νικολάου και Δόξα Καλυβών.
Ο Αστέρας ήταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 πόντους έναντι 45 της Δόξας, δυο στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ωστόσο στο μεταξύ τους ματς, οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο με 2-0 και «σκαρφάλωσαν στην κορυφή.
Οι φίλαθλοι οι οποίοι παρακολουθούσαν το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο ομάδων, δεν έμειναν… αμέτοχοι, καθώς πετούσαν φωτοβολίες και διάφορα αντικείμενα, μέχρι και πλαστικές καρέκλες, στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά χρειάστηκαν μερικά λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο διαιτητής να σφυρίξει το τέλος του αγώνα.
Πηγή: gazzetta
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έγραψε ιστορία ο Βόλος – Ξεπέρασε τα 100 γκολ στη Super League
Τρίκαλα – Νίκη Βόλου: Τα στιγμιότυπα και οι δηλώσεις των δύο προπονητών (vid)
Γ’ Εθνική: Αυτές είναι οι 7 ομάδες των μπαράζ ανόδου στη Super League 2 – Το πρόγραμμα
Απίστευτες δηλώσεις Φυντάνη: «Καλή πορεία στη Γ’ Εθνική, είχε δίκιο ο Κούγιας!»