Η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς στο AEL FC ARENA, χάρη σε γκολ του Στάμου στο 84ο λεπτό με προβολή από κοντα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μούργου και πήρε και το Super Cup της Super League 2.
Η ΑΕΛ ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος του Super Cup της Super League 2, επικρατώντας με 1-0 της Κηφισιάς στο «AEL FC ARENA» και σήκωσε το τρόπαιο στο τελευταιο ματς του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο των Θεσσαλών.
Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Στάμου στο 84ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μούργου και ιδανική τοποθέτηση στο δεύτερο δοκάρι. Οι «βυσσινί» επισφράγισαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο την αήττητη πορεία τους στον Βόρειο Όμιλο και γιόρτασαν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία με ένα τρόπαιο.
ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βενετικίδης, Τάχατος (61′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Στάμου, Λυμπεράκης, Παναγιωτίδης (61′ Σιατραβάνης), Οικονόμου, Μούργος (88′ Κρητικός), Στίνα (88′ Μπαγκαλιάνης), Μουτίνιο (55′ Αντράντα), Μωραΐτης.
Κηφισιά (Σεμπαστιάν Λέτο): Ξενόπουλος, Σιμόν (86′ Μιούλερ), Μποτία, Πόμπο, Παντελίδης (64′ Πολέτο), Εμπό, Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (64′ Βιγιαφάνες), Τζίμας (74′ Μάναλης), Σόουζα (86′ Ρότσα)






