Πάτησαν χορτάρι οι παίκτες του Βόλου
Αγιασμό και έναρξη της προετοιμασίας είχαμε στο Βόλο με την “πρώτη” για τη σεζόν που ξεκινά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού και με ευχές για υγεία και επιτυχίες τη χρονιά που αρχίζει.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το τεχνικό επιτελείο της σεζόν που ξεκινά, ενώ ακολούθησε η πλήρης παρουσίαση του ρόστερ, μαζί και με τα μέχρι σήμερα μεταγραφικά αποκτήματα.


Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στα παιδιά της Κ19 που θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα και είναι οι Παπαθανασίου, Λεγκίσι, Θεοχάρης, Παπαστεργίου, Αναστασόπουλος, Βαϊνόπουλος, Χάνος, Αλεξιάδης και Σάντης.
Το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:
“Θέλω να πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες. Δημιουργούμε ένα καινούργιο νεανικό σύνολο. Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Ο Βόλος θα πάρει όσους παίκτες χρειαστεί για να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο. Ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια των παιδιών”.
Μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις από Φεράντο, Τσοκάνη και Κάργα ακολούθησε προπόνηση, με τους παίκτες να ξεκινούν το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού που επιστέφει σε γνώριμα λημέρια.







