Κοντά σε ακόμα μία προσθήκη η Νίκη Βόλου (pic)

AURA TEO
red nose1

«Τελειώνει» θετικά με Πέτρο Γιακουμάκη

Σε πολύ καλό σημείο είναι οι επαφές της Νίκης Βόλου με τον Πέτρο Γιακουμάκη, που μετά την απόκτηση Λουκίνα και το «ναυάγιο» με τον Όγκμποε είναι ο μεγάλος στόχος για την επίθεση τις τελευταίες μέρες.

Όπως αναφέρει το monobala, όλα δείχνουν ότι μέσα στο επόμενο τριήμερο θα έχουν διευθετηθεί οι τελευταίες λεπτομέρειες, για να προκύψει οριστική συμφωνία και ανακοινώσεις, για ακόμα ένα «κυανόλευκο μπαμ» στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Πέτρος Γιακουμάκης

Ο 33χρονος Κρητικός στράικερ άρχισε την περσινή σεζόν στον Μακεδονικό και την ολοκλήρωσε στην Παντζάμπ της Ινδίας, των Νίκου Τοπολιάτη και Παναγιώτη Διλμπέρη.

Ο Γιακουμάκης παλιότερα αγωνίστηκε σε Ιωνικό, Λαμία, Βέροια, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Ατσαλένιο, Χερσόνησο και Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.