Καρέ ανανεώσεων στην Αγία Άννα

AURA TEO
red nose1

Οι Γιάννης Κορέτα, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Ευθύμης Κουφογεώργος και Δημήτρης Καλτσουνάς παραμένουν στην ομάδα της Αγίας Άννας:

“Ο Αθλητικός Σύλλογος “Η Αγία Άννα” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μία τετράδα ανανεώσεων για την ανδρική μας ομάδα, που αγωνίζεται στην Α’ Τοπική Κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Κορέτα, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Ευθύμης Κουφογεώργος, Δημήτρης Καλτσουνάς θα συνεχίσουν να φορούν τα χρώματα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για αθλητές που τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει συνέπεια, ήθος και πάθος, αποτελώντας βασικά στελέχη στην προσπάθειά μας για άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τους ευχόμαστε μια καλή χρονιά, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts