«Ηρακλής, Νίκη Βόλου και ΑΣΑ τα φαβορί»

AURA TEO
red nose1

Συμπλήρωσε μια εβδομάδα προετοιμασίας ο Καμπανιακός ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2.

Προσθαφαιρέσεις υπάρχουν στο ρόστερ καθώς αποχώρησαν κάποιοι παίκτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο όπως οι Κωτσόπουλος, Εππας, Πέττας, Φροσύνης, Κολαράς αλλά και ο Σέχου. Από την άλλη ήρθαν εννέα παίκτες με στόχο να καλυφθούν όλα τα κενά.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις ο νέος προπονητής του συγκροτήματος της Χαλάστρας Γιάννης Αποστολίδης επισήμανε:

«Βαδίζουμε βάσει προγράμματος. Υπάρχει ενθουσιασμός και φιλοδοξίες από τους παίκτες και το επιτελείο.  Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις, ώστε να πατήσουμε σε αυτές και να δομήσουμε κάτι όμορφο».

Για τον όμιλο επισήμανε:

«Δύσκολα θα είναι τα πράγματα καθώς το 40% των ομάδων υποβιβάζεται και στόχος είναι να μην είμαστε εμείς μέσα σε αυτές».

Για τους διεκδικητές του τίτλου επισήμανε:

«Δυναμική έχουν Ηρακλής, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας».

«Να δομήσουμε κάτι όμορφο» είπε για τον Καμπανιακό ο Αποστολίδης – Ποιους έχρισε φαβορί για την άνοδο

Το προπονητικό τιμ

Αμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αποστολίδη είναι ο Αντώνης Παπατζίκος, γυμναστής ο Αγγελος Παύλος και τερματοφυλάκων ο Στέφανος Αιβαλιώτης.

45.jpg
47.jpg
48.jpg
49.jpg

Πηγή: metrosport

Μοίρασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts