Δεν άντεξε η ΑΕΛ στο Φάληρο, βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό

Regista Team20/12/2020
AURA TEO
red nose1

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δέχθηκε την ισοφάριση από την ΑΕΛ των πολλών ελλείψεων και απουσιών όμως κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και εν τέλει να δημιουργήσει σε “περίπατο” την επικράτηση του με σκορ 5 – 1 με τον Ελ Αραμπί να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης σκοράροντας 2 τέρματα, οι Σουντανί, Μασούρας και Μπρουμά ήταν οι σκόρερ των άλλων τριών τερμάτων, ισοφάρισε σε 1 – 1 ο Πινακάς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να χάνει κάποιες καλές στιγμές.

Στο 25′  ο Ραφίνια έκανε την σέντρα η πρώτη κεφαλιά του Ελ Αραμπί αποκρούστηκε και από κοντά ο Σουντανί άνοιξε το σκορ.

Η ΑΕΛ αντέδρασε και στο 35΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ηλιάδη να πιάνει έναν “κεραυνό” και τον Σα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ προήλθε και η ισοφάριση όταν ο Πινακάς από κοντά μετά από κεφαλιά του Μιχαήλ πέτυχε το 1 – 1.

Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός έβαλε μπροστά τις “μηχανές” και η ΑΕΛ των δεδομένων ελλείψεων, απουσιών και των πολλών νέων προσώπων στην ενδεκάδα της δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό.

Αρχικά στο 40′ μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΛ ο Φορτούνης πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου κίπερ και έδωσε στον Ελ Αραμπί που από κοντά έκανε το 2-1.

Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και κατάφερε να πάρει “αέρα” δυο τερμάτων πολύ νωρίς, όταν στο 65′ ο Φορτούνης πάσαρε στον Μπρούμα αυτός “σέρβιρε” ασίστ για τον Μασούρα που πέτυχε το 3 – 1.

Στο 79′ ο Μπρουμά εκμεταλλεύτηκε το λάθος στο κέντρο της ΑΕΛ, έκανε “κούρσα”, πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 4 – 1.

Το τελικό 5 – 1 σημείωσε στο 89′ ο Ελ Αραμπί πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ο Ολυμπιακός είχε και δυο δοκάρια με τον Μπρουμά και τον Μασούρα.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Σεμέδο (76′ Παπαδόπουλος), Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (80′ Κάιπερς), Σουντανί (58′ Μασούρας), Φορτούνης (76′ Σίλβα), Μπρούμα, Ελ Αραμπί.
ΑΕΛ: Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος (76′ Γρηγορόπουλος), Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός, Πλατέλλας (81′ Κοτσιανούλης), Πινακάς, Γιουνές (67′ Νούνιτς).
Μοίρασε το άρθρο
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα αθλητικά νέα της Θεσσαλίας! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Regista.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Related Posts